Oled valmis võistluseks, kus kiirus ja koostöö loevad rohkem kui kunagi varem?
Pakume unikaalset võimalust osaleda krossijooksuks, kus Sa oled spetsiaalse vöö abil ühendatud koeraga ning teie eesmärk on läbida etteantud rada võimalikult kiiresti. Erinevalt tavalisest jooksuvõistlusest on sul koerast võimas partner, kes aitab sind oma jõu ja energiaga edasi – kuid võitmiseks tuleb ka oma neljajalgse sõbra suhtes viisakaks jääda.

Mis teeb kiirusjooksu eriliseks?

Koera toetus: Koer aitab sind rajal oluliselt edasi, eriti jahedama ilmaga. Mida soojem ilm, seda vähem koer sind tõmbab, kuid adrenaliin ja meeskonnavaim on alati tipus!
Meeskonnatöö: See pole lihtsalt võidujooks ajaga, vaid ka koostöö sinu ja koera vahel. Tulemus sõltub teie harmoonilisest liikumisest ja suhtlemisest.
Erinevad rajad igal pool: Võistlus võib toimuda praktiliselt kõikjal, välja arvatud asfaldil, mis teeb sellest mitmekülgse ja põneva kogemuse.
Ideaalsed ilmastikuolud: Soovituslik temperatuur on kuni 18 kraadi, kuid vastavalt asukohale ja ilmaoludele saame jooksu korraldada ka kuni 23 kraadini.
Piiratud osalejate arv: Maksimaalselt 10 inimest tagab, et igaüks saab nautida individuaalset tähelepanu ja võimaluse panna oma oskused proovile.
Sobib kõigile: Rada võib olla 0,5–2,5 km pikk, sobides nii algajatele kui ka edasijõudnutele.
See kiirusjooks on täiuslik kombinatsioon sportlikust väljakutsest ja sügavamast sidemest koeraga. Tunned võidujoovastust ja naudid loodust – koos neljajalgse sõbra ja teiste jooksusõpradega.

Kas oled valmis väljakutseks? Tule ja pane end proovile!

Tegevusele eelneb ka tutvustus Siberi huskyde kohta, võistlemise ja võistluste kohta.
Meeskonnaüritus

Обратная связь

Еще тренинги на похожую тему

Не нашёл подходящее обучение или нужно обучение для большой группы?

Закажи обучение, которое тебе подходит, в удобное время и в удобном для тебя месте Читай подробнее здесь
Закажи обучение