Psühho-orienteerumine on kaasahaarav tiimitööd soodustav tegevus, kus on kokku viidud psühholoogia ja orienteerumine. See on just see “midagi teistsugust”, mida soovid oma kolleegidega suvepäeval või perepäeval teha, sest see sobib nii võistlushimulistele, kui rahulikus tempos loodust nautivatele inimestele igas vanuses.
Orienteerumispunktid on sisustatud tegevustega, mis on seotud erinevate psühholoogia fenomenidega, nt: testitakse osalejate kehataju ning meeli; vaadatakse, missugune on inimeste reaktsiooniaeg; aju saab tööle panna läbi põnevate nuputamisülesannete ning palju muud! Ülesandepunkte on võimalik personaliseerida ning siduda need just Teie üritusega!
· Osalejate arvu puhul piiranguid pole.
· Pikkus on kohandatav (keskmiselt 1-3 h).
· Orienteerumist saab korraldada nii sise- kui ka välistingimustes.
· Kõik vajalikud katsevahendid võtab kaasa korraldaja.
· Parimatele jagatakse ka auhindu!
Orienteerumise puhul on peamine see, et kõik ülesandepunktid on koostatud lähtuvalt teaduspõhisest psühholoogiast, kuid see ei tähenda, et orienteerumine kuiv ning igav koolitund oleks! Psühho-orienteerumine on meelelahutuslik, kaasahaarav ning interaktiivne! Orienteerumine sobib kokku ka teadusetendustega. Sobib suurepäraselt meeskonnaüritustele või firma suvepäevadele!
Meeskonnaüritus

Обратная связь

Еще тренинги на похожую тему

Не нашёл подходящее обучение или нужно обучение для большой группы?

Закажи обучение, которое тебе подходит, в удобное время и в удобном для тебя месте Читай подробнее здесь
Закажи обучение