Allergeenid toidualase teabe esitamise ja toidu märgistamise tähenduses
01.01.2017
10:00 - 13:15
Tallinn, Männiku tee 89 (hotell Dzingel)
Sihtrühm:
Toidutootjad, toiduainete
pakendajad jt toidukäitlejad
Eesmärk: Anda ülevaade erinevatest allergiat või talumatust põhjustavatest ainetest toidus, nende toimest ja märgistusest toiduainete pakendil.
Käsitletavad teemad:
- milliseid allergeene sisaldab toit
- millised on allergeenide toime ja sümptomid
- kuidas märgistada õigesti allergeene toiduainete müügipakendil
Koolituse maht: auditoorne loeng 4 akadeemilist tundi
Eesmärk: Anda ülevaade erinevatest allergiat või talumatust põhjustavatest ainetest toidus, nende toimest ja märgistusest toiduainete pakendil.
Käsitletavad teemad:
- Allergeenid toidus
- Allergeenide toime ja sümptomid
- Allergeenide märgistus toiduainete müügipakendil
- Ülevaade õigusaktidest allergeenide esitamise osas
- Allergia esmaabi
- milliseid allergeene sisaldab toit
- millised on allergeenide toime ja sümptomid
- kuidas märgistada õigesti allergeene toiduainete müügipakendil
Koolituse maht: auditoorne loeng 4 akadeemilist tundi
Koolituse hind sisaldab: auditoorne koolitus, õppematerjalid, tõend, kohvipaus.
Koolituse läbimisel väljastatav dokument: Tõend
Juunika Koolitus OÜ on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostöö partner.